Selecteer een pagina

Wat ik doe

Als u dit leest gaat u waarschijnlijk door een hele zware tijd. Waarbij emoties hoog kunnen oplopen. Graag zou ik u een stukje ondersteuning bieden door met veel warmte samen deze periode aan te gaan. Bij een beschildering op de kist, een kistkleed, urn of decoratiedeksel kunt u zelf bepalen hoe deze eruit ziet. U houdt de regie in eigen hand maar ondertussen neem ik het u uit handen. Met een goed gesprek komen we samen tot een mooi, uniek en zeer persoonlijk resultaat.

Wanneer de uitvaart tot het verleden behoort en u het gevoel heeft verder te willen kan ik opnieuw iets voor u betekenen. Ik maak ook realistische schilderijen. Een schilderij kan een heel mooi aandenken zijn aan degene die u lief had en wil herinneren zoals diegene was. Ook hierbij kunnen we samen bespreken hoe u het wilt. Een samensmelting van verschillende foto’s, een ander persoon toevoegen of wellicht een andere achtergrond. Er is heel veel mogelijk. Uw wens is mijn uitwerking.

De speciale kistrokken die ik beschilder kun je huren via het bedrijf Rouwdoeken. Wil je hier meer over weten of kijken wat er allemaal mogelijk is neem dan een kijkje op…