Selecteer een pagina

Een uitvaart…
zoals jij was

De laatste reis van het leven is aangebroken. Is er sprake van een voorbereiding? Of kwam het onverwachts. Het belangrijkst is een uitvaart zoals gewenst.

Ik ben Suzanne Verhaaf, wonende in de Zaanstreek. Ik beschilder uitvaartkisten, urnen, uitvaartrokken, kistkleden, decoratiedeksels en schilderijen voor nabestaanden.

Met veel passie, creativiteit en een groot inlevingsvermogen zie ik iedere creatie als een meesterwerk die mijn volledige aandacht krijgt. Op deze manier zorg ik voor een eervol afscheid of een persoonlijke herinnering na een overlijden.

Voor snel en persoonlijk contact kunt u mij bellen of appen op het volgende nummer.

Hoe is mijn werk ontstaan?

Op 8 februari 2017 veranderde mijn leven. Mijn vader stierf die dag compleet onverwachts. Hij was mijn lieve vader, beste vriend, mijn steunpilaar. Ik kan zeggen dat je hart afbrokkelt en denkt dat het niet meer herstelbaar is. Mijn vader was een kleine man van indische afkomst. Hij lag in zijn kist maar alles in mij zei “kon ik je maar in een warme doek wikkelen”. De kist was te koel, te groot voor hem en met name bij het sluiten van de kist kreeg ik het te kwaad. Ik had als dochter nog zo graag even de contouren van je gezicht willen voelen en het doek een stuk terug willen slaan om je op het laatste moment nog even te kunnen zien.

Een stukje ondersteuning

Als u dit leest gaat u waarschijnlijk door een hele zware tijd. Waarbij emoties hoog kunnen oplopen. Graag zou ik u een stukje ondersteuning bieden door met veel warmte samen deze periode aan te gaan. Bij een beschildering op de kist, een kistkleed, urn of decoratiedeksel kunt u zelf bepalen hoe deze eruit ziet. U houdt de regie in eigen hand maar ondertussen neem ik het u uit handen. Met een goed gesprek komen we samen tot een mooi, uniek en zeer persoonlijk resultaat.

Wanneer de uitvaart tot het verleden behoort en u het gevoel heeft verder te willen kan ik opnieuw iets voor u betekenen. Ik maak ook realistische schilderijen. Een schilderij kan een heel mooi aandenken zijn aan degene die u lief had en wil herinneren zoals diegene was. Ook hierbij kunnen we samen bespreken hoe u het wilt. Een samensmelting van verschillende foto’s, een ander persoon toevoegen of wellicht een andere achtergrond. Er is heel veel mogelijk. Uw wens is mijn uitwerking.