een stukje ondersteuning

Als u dit leest gaat u waarschijnlijk door een hele zware tijd. Waarbij emoties hoog kunnen oplopen. Graag zou ik u een stukje ondersteuning bieden door met veel warmte samen deze periode aan te gaan. Wanneer u voor een wade, kistkleed of kist kiest waarbij u zelf kunt bepalen hoe deze eruit ziet houdt u de regie in eigen hand maar ondertussen neem ik het u uit handen. Met een goed gesprek komen we samen tot een mooi, uniek en zeer persoonlijk resultaat. Mijn bezoek kan plaatsvinden daar waar u het prettig vind. Wanneer u kiest voor een wade wordt de overledene in de wade gewikkeld. Hier kan ik u bij helpen. Dit hoort ook bij het proces.

Wanneer de uitvaart tot het verleden behoort en u het gevoel heeft verder te willen kan ik opnieuw iets voor u betekenen. Ik maak ook realistische schilderijen. Een schilderij kan een heel mooi aandenken zijn aan degene die u lief had en wil herinneren zoals diegene was. Ook hierbij kunnen we samen bespreken hoe u het wilt. Een samensmelting van verschillende foto’s, een ander persoon toevoegen of wellicht een andere achtergrond. Er is heel veel mogelijk. Uw wens is mijn uitwerking.